×
home Home
web Templates
apps Apps
perm_identity Contact

Wordpress, pro & contra.

Velen hebben het al gemerkt. Websites die worden aangeboden aan lage prijzen via Wordpress. Veel ‘webdevelopers’ op het internet stellen uw website zo samen. Op zich vormt dit geen probleem, maar dit is eigenlijk niet de bedoeling van het programma. Wordpress-‘developers’ beweren dat ze een goede kennis van web-development hebben, helaas is dit echter niet altijd het geval.

Wat is Wordpress?

Wordpress is een online content managementsysteem waar je gratis een website kan ontwerpen via de verschillende ingebouwde thema’s. Het programma is ontworpen zodat mensen zonder development-vaardigheden eenvoudig een website kunnen ontwikkelen. Wil je een welgevormd thema gebruiken, dan zal dit uiteraard extra kosten. Wanneer je na het creëren van uw website een gepersonaliseerde domeinnaam wil laten registreren, dan is dit ook betalend.

Een Wordpress-website: positief of negatief?

Uw website laten ontwerpen door een ‘webdeveloper’ die Wordpress gebruikt is in vele gevallen een ‘verloren’ investering. Het is dikwijls een snelle en eenvoudige manier om een cent bij te verdienen, wat natuurlijk niet de bedoeling is van het programma. Een Wordpress-website creëren is eigenlijk helemaal niet ingewikkeld. Na een beetje research kan je gemakkelijk uw eigen site online zetten.

Wil je echter een professionele website, dan is het misschien beter en veiliger om een beroep te doen op een professionele developer (zoals ASE-Webservices…). Een goede developer zal niet alleen zorgen voor een uniek webdesign, maar zal er ook voor zorgen dat uw website een goede UI (User Interface), UX (User Experience) en zeker ook over een optimale SEO (Search Engine Optimization) beschikt.

Copyright © ASE Development | All rights reserved